Venteliste og priser

Kennel Hvalpely

Venteliste og priser


VENTELISTE:


Jeg har i mange år brugt megen tid på at skrive folk op på venteliste når de henvendte sig og ønskede dette. Til hvert kuld blev der lavet nøjagtige lister og så snart et kuld var fuldt booket med 4-5 personer skrevet op til en hvalp, lukkede jeg listerne og begyndte at sige til de mange, mange andre der dagligt henvender sig, at der var alt udsolgt.


DESVÆRRE så har det vist sig at være et tiltagende problem AT FOLK GLEMMER AT GIVE BESKED, hvis de har ændret planer mht. køb af hvalp herfra. Når jeg skriver rundt til alle på ventelisterne, så viser det sig nu ofte at der ud af 5-6 stk kun er 1-2 der virkelig er seriøst interesserede og har tænkt sig at VENTE på et hvalp herfra.


Dét er meget frustrerende for mig som seriøs opdrætter at have sagt nej til rigtig mange, når de få der har fået en plads på ventelisten, bagefter viser sig ikke at være seriøse kunder. Så, derfor har jeg nu følt mig tvunget til at indføre et nyt, konsekvent system mht. ventelisterne.


Man betaler fremover 1000 kr. i reservationsgebyr, når man bliver skrevet op til en hvalp. Dette beløb refunderes ikke.


Beløbet fratrækkes den endelige købssum hvis man køber en hvalp, men refunderes IKKE hvis man “bare” springer fra pga. ændrede planer eller økonomi. Det forpligter altså at lade sig skrive op, og man skal derfor nøje overveje om man virkelig VIL have en hvalp herfra og vente på det næste kuld.PRISER pr. januar 2021:


En Fransk Bulldog koster 18.000 kr. og en Bullmastiff hvalp koster 16.000 kr. incl. stamtavle fra Dansk Kennel Klub, chipmærkning, registrering i dansk hunderegister, sundhedsbog fra dyrlægen og 1. hvalpevaccine, foder til den første tid, 3 x ormekur inden afrejse og 2 års garanti mod arvelige, dødelig fejl.